Курочка у м’ятному маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
678 Курочка у м’ятному маринаді
Фото - Курочка у м’ятному маринаді
інгредієнти:
  • Курка (філе) 400 г
  • Йогурт (без добавок) 200 мл
  • М´ята (свіжа) 0.3 скл.
  • Кориця 0.5 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль

Курочка в мятном маринаді інгредієнти Одну жменю м'яти подрібнити, додати у йогурт, сюди ж додати корицю, трохи солі і вичавлений часник.

Курочка в мятном маринаді Ретельно перемішати і додати шматочки м'яса, залишити маринуватися хвилин на 30-40.

фото Курочка в мятном маринаді Викласти на деко, запікати при температурі 220 градусів хвилин 15, у кінці увімкнути режим Гриль хвилин на 5.

Курочка в мятном маринаді Курка

 

 

Курочка в мятном маринаді Йогурт

http://recepti.biz.ua Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото

Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире.

Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Холодные закуски - холодные закуски в лаваше. Как приготовить вкусный шашлык.

Книга Рецептов Для Мультиварки: салат с языка рецепт.

Кульки з паперукульки

Рецепт приготовления салата мимоза recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter