Курочка у м’ятному маринаді
- Курка (філе) 400 г
- Йогурт (без добавок) 200 мл
- М´ята (свіжа) 0.3 скл.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
Одну жменю м'яти подрібнити, додати у йогурт, сюди ж додати корицю, трохи солі і вичавлений часник.
Ретельно перемішати і додати шматочки м'яса, залишити маринуватися хвилин на 30-40.
Викласти на деко, запікати при температурі 220 градусів хвилин 15, у кінці увімкнути режим Гриль хвилин на 5.
http://recepti.biz.ua Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото
Рецепты салатов на любой вкус - салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире.
Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Холодные закуски - холодные закуски в лаваше. Как приготовить вкусный шашлык.
Книга Рецептов Для Мультиварки: салат с языка рецепт.
Кульки з паперукульки
Рецепт приготовления салата мимоза recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter