Курочка у лимонно-сирному соусі
- Грудка куряча 400 г
- Борошно
- Соєвий соус
- Вершки 150 мл
- Олія рослинна
- Сир (твердий) 150 г
- Лимон
- Часник 3 зуб.
Курячі грудки нарізати упоперек волокон на шматочки товщиною близько сантиметра.
Залити соєвим соусом і залишити хвилин на 15-20.
Натерти цедру лимона, а потім сир на дрібній тертці.
До сиру із цедрою додати вершки і 2-3 зубчики часнику. Додати сік половини лимона, або трохи менше і перемішати.
Шматочки курки обваляти у борошні і швидко обсмажити із двох боків на олії по парі хвилин із кожного боку.
Обсмажену курку викласти у сковороду і залити підготовленою сумішшю. Тримати під кришкою кілька хвилин на маленькому вогні, а потім вимкнути і залишити на 10-15 хвилин.
На гарнір гречка, рис, макарони.
Шашлик: ТОП-3 найкращих рецепти (фото тут
Салаты из жареных грибовСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для пекарни.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салат морепродукты. Рецепты салат морепродукты.
Немецкий маковый торт. Рецепты макового торта от юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter