Курочка із овочами та прованськими травами
- Стегно куряче 2 шт.
- Картопля 3 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Цукіні (кабачок) 0.5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль
- Трави Провансу
М'ясо зняти зі стегенець, нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії, додавши прованські трави.
Картоплю нарізати невеликими кубиками, додати до м'яса.
Кабачок і баклажани нарізати четвертинками і додати на сковорідку. Можна додати зелень.
Хвилин за п'ять до готовності додати помідор і сіль.
Перед подачею на стіл додати сметану у сковорідку.
Вкусное дело: рецепти. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепты с малиной - рецепт пончиков творожных. Мультиварка Philips.
Салат белочка рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварки для выпечки - новогодние рецепты закусок. Торт В Мультиварке Рецепты.
Соль нитритная для колбас дома - приготовление домашней мясной колбасы.
Приготовление блюд из яиц 5 класс фгосКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter