Курочка - chiken karri
769
інгредієнти:
- Курка 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор (у власному соку) 250 г
- Приправа (чилі)
- Карі 2 ст.л.
- Кмин 2 ст.л.
- Олія соняшникова
- Сіль
Порізати м'ясо на шматочки і обсмажити на олії до золотої скоринки. Потім додати цибулю і тушкувати під кришкою 10 хв. Посипати приправою карі та кмином і знову залишити на 5 хв. Помідори порізати і покласти туди ж. Все посолити і поперчити чилі. Для гарніру приготувати рис (при варінні додати у каструльку 2 шт. гвоздики).
Рецепти закусок з мясарецепти
Рецепты Приготовления: рецепт салата курица в перьях. Буржуйский салат с Курицей.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепты пончиков на кефире.
Кулинарные рецепты на любой вкус: кулинария капуста брокколи. Капуста брокколи.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі