Курка, запечена на солі
	
					10952				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Сіль 1 кг
 У форму для запікання висипати сіль шаром 3-4 см.
 У форму для запікання висипати сіль шаром 3-4 см.
 Курку помити і насухо витерти рушником. Покласти у форму спинкою, ніжки зв'язати ниточкою.
 Курку помити і насухо витерти рушником. Покласти у форму спинкою, ніжки зв'язати ниточкою.
 Запікати у добре розігрітій духовці 200-230 градусів близько години.
 Запікати у добре розігрітій духовці 200-230 градусів близько години. 
Рецепти для фуршету. Шашлик: ТОП-3 найкращих рецепти (фото.
Рецепты тортов на любой вкус: бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
http://recepti.biz.ua рецепты гуляш суп
Соус из хрена рецепт приготовленияПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
http://recepti.biz.ua рецепт медовика
Торт медовик. Торт медовик с фото.
Вкусные рецепты блюд: приготовление блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі (2)		
	
