Курча із каштанами
- Курча 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Паста із солодкого перцю 2 ст.л.
- Ароматичні трави (розмарин, лаванда, чабер, чебрець) 1 ч.л.
- Вино біле сухе столове 250 мл
- Каштани (очищені, свіжо-заморожені) 1 кг
Підготовлене курча промити у холодній воді, дати стекти.
Усередину курча покласти дрібно нарізаний часник і ароматичні трави: 1 частина розмарину звичайного, 2 частини лаванди, 4 частини - чабер, 4 частини - чебрець.
Укласти курча у форму для запікання, попередньо обмазавши пастою з перцю.
Солити не треба, так як паста вже містить достатню кількість солі. Навколо курчати розкласти каштани (обов'язково попередньо розморозити) або картоплю із тонкою шкіркою. Полити білим вином і оливковою олією. Помістити в духовку 200°С на 1,5 години. Існує формула, щоб розрахувати час запікання м'яса у духовці: 1 годину + 30 хв на кожен кілограм ваги.
У процесі запікання курча треба перевернути і можна додати вино, якщо каштани здаються сухими.
Подавати страву на стіл у супроводі червоного сухого столового вина.
Поможем выйти замуж в Германию - лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Для Мультиварки: кулинария блюда из печени.
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепты салатов морепродукты.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Классический торт наполеон рецепт с фотоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Чанахи рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter