Куліш із сочевиці
- Сочевиця 1 скл.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Олія
- Цибуля
- Морква
- Квасоля стручкова
- Томат
- Часник
Поставити варити сочевицю, додавши трохи солі і лавровий лист. Варити до готовності близько 25 хвилин. На сковороду налити олію і обсмажити цибулю, моркву і додати свіжоморожену стручкову квасолю. (Якщо квасоля свіжа то попередньо її треба відварити в підсоленій воді), все перемішати і додати сочевицю, попередньо зливши з неї воду. Додати томат, часник дрібно порізаний і протушкувати ще хвилин 5. Можна додати під час смаження ковбаси або м'ясні продукти за бажанням.
Рецепты вкусных блюд - рецепти.
Осетинские пироги на заказ: салат сонечко рецепт. Таких салатов вы не еще ели.
Очень вкусные закуски: рецепти з фото.
Рецепты для ужина - изысканные рецепты французской кухни.
recepti.biz.ua салаты с Курицей рецепты
recepti.biz.uaИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter