Кролик у мисливському соусі
- Кролик 1200 г
- Пюре томатне
- Селера 1 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Морква 3 шт.
- Оливки (чорні) 1 бан.
- Олія оливкова
- Вино біле столове 0.5 скл.
Кролика випатрати, помити, обробити на невеликі шматочки. Потім ці шматочки обсмажити в оливковій олії. Потім залити водою і тушкувати на маленькому вогні до повного випаровування води (близько 1 години).
Приготувати соус: до томатного пюре додати натерту на тертці моркву, дрібно нарізану селеру, вино і тушкувати до повного випаровування рідини.
Паралельно тушкувати на малому вогні оливки, в які додати натертий часник і базилік.
У соус додати оливки і все це викласти на кролика.
Рецепти страв на польськй моврецепти
Вкусные и простые закуски - салати та закуски. Доставка готовой еды на неделю.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
www.recepti.biz.ua французская кухня рецепты галеты
Рецепты приготовления блюд - плов рецепт приготовления. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепт имбирного напитка - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Рецепты для пекарни - рецепт праздничных блюд. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter