Кролик у горщику по-голландськи
- Кролик 1 шт.
- Масло 50 г
- Сало (шпик) 100 г
- Цибуля 2 шт.
- Часник 2 шт.
- Чорнослив без кісточок 250 г
- Вода гаряча 100 мл
- Вино червоне 200 мл
- Зелень
- Перець, сіль
Чорнослив промити, залити окропом.
Кролика нарізати порційними шматочками.
Шпик дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору.
Додати кролика, цибулю, порізану півкільцями, і все обсмажити.
Шматки кролика вийняти, обваляти в борошні і ще раз обсмажити на вершковому маслі з усіх сторін.
У глиняний горщик покласти обсмажені шматочки кролика, додати сіль, перець, зелень, чорнослив, часник.
Залити водою і вином (рідина повинна повністю покрити кролика).
Тушкувати в духовці при температурі 180°С протягом двох годин.
Рецепти мультиваркирецепти
Рецепты диетическиеПравила здорового питания и диетические рецепты. Рецепты всевозможных диет
Куриная отбивная. Куриные отбивные.
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Новогодние рецепты праздничного стола.
Язык говяжий рецепт салатИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Мимоза салат рецепт. История салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter