"Кримський бичок"

ДРУГІ СТРАВИ
600 "Кримський бичок"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе телятини 1600 г
  • Шампанське червоне 300 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Буряк 1200 г
  • Майонез 100 г
  • Часник 10 зуб.
  • Олія соняшникова 200 мл

фото

М'ясо порізати на стейки 15 мм, добре відбити молоточком, посолити, поперчити, залити шампанським кімнатної температури, дати настоятися від 6 до 12 годин у прохолодному місці.

Відварити у прісній киплячій воді буряк до готовності (близько 60 хвилин), остудити під холодною водою, очистити, подрібнити (на дрібній тертці або блендері), додати подрібнений часник + майонез, дати настоятися, охолодити.

Із м'яса злити залишки "маринаду", вбити сирі яйця, перемішати.

Кожен шматочок м'яса обваляти у сухарях, підсмажити на сковороді із розігрітою олією.

Перед подачею у буряк додати трохи майонезу, не розмішувати.

Мюзикл Баллада о маленьком сердце: салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт салата с морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

торты без выпечки рецепты с фото