"Кримський бичок"
- Філе телятини 1600 г
- Шампанське червоне 300 мл
- Сіль
- Перець
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Буряк 1200 г
- Майонез 100 г
- Часник 10 зуб.
- Олія соняшникова 200 мл
М'ясо порізати на стейки 15 мм, добре відбити молоточком, посолити, поперчити, залити шампанським кімнатної температури, дати настоятися від 6 до 12 годин у прохолодному місці.
Відварити у прісній киплячій воді буряк до готовності (близько 60 хвилин), остудити під холодною водою, очистити, подрібнити (на дрібній тертці або блендері), додати подрібнений часник + майонез, дати настоятися, охолодити.
Із м'яса злити залишки "маринаду", вбити сирі яйця, перемішати.
Кожен шматочок м'яса обваляти у сухарях, підсмажити на сковороді із розігрітою олією.
Перед подачею у буряк додати трохи майонезу, не розмішувати.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце: салати до нового року. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт торта медовикРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салата с морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter