Креветки у зеленому соусі
815
інгредієнти:
- Креветки (відварені) 400 г
- Зелень (петрушка, цибуля, часник)
- Олія
- Сіль, перець
Петрушку, зелену цибулю, часник подрібнити блендером, додавши олію, перець і сіль. Креветки розморозити, очистити, перемішати з приготовленим соусом і викласти у форму для запікання. Влити трохи води і помістити у розігріту духовку на 7-10 хв при температурі 250 градусів. Перемішати креветки 1 раз.
Вкусное дело - рецепти.
Формы для леденцов: конфеты карамель.
Салаты из брокколиВкусный и полезный салат из помидор. Блюдо от диетолога. Узнайте изюминку
Рецепт салата белочкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепти холодних закусок з фото.
Рецепт Холодные закуски салаты. Приготовления Холодных закусок рецепты.
Украинская национальная кухня http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі