"Котове вічко"
- Борошно
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Оцет столовий
- Сир м’який
- Гірчиця (у зернах)
- Печінка (яловича)
- Зелень
- Кетчуп
- Майонез
- Перець червоний (мелений)
- Макарони (гнізда)
Цибулю нарізати півкільцями. Обшпарити окропом, дати охолонути.
Замаринувати в оцті з червоним перцем.
Нарізати печінку невеликими шматочками, обваляти у борошні із сіллю, червоним і чорним перцем.
Обсмажити до золотавої скоринки в олії.
Додати мариновану цибулю разом з маринадом.
Посипати гірчицею, тушкувати до майже повного випаровування рідини.
Зварити "гнізда".
Дати охолонути, викласти на деко.
Далі на них - печінку.
Потім - майонез.
Потім - сир.
Поставити в духовку на 20 хвилин при 180°С.
Рецепти печива на маслрецепти
recepti.biz.ua Киевский торт мороженного рецепт
Новогодние рецепты праздничных блюд. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Рецепты вкусных салатов на праздничный столПраздничные подборки рецептов
Кулинарные рецепты фотографиями здесь
Уход за руками и ногами дома - мясные салаты с грибами.
Рецепт торта медовикРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter