Котлети "Петро I"
- Хек 500 г
- Морський окунь 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Булочка 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Молоко 150 мл
- Свиняче сало (свіже) 150 г
- Сирок плавлений (трикутнички) 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Суміш перців
- Сіль
- Олія оливкова
- Сухарі панірувальні
Замочити булочку у теплому молоці.
Перекрутити через м'ясорубку рибу, цибулю, сало, сиру картоплю, сирки і віджату булочку.
Додати у фарш сіль, суміш перців, 2 яйця (якщо фарш вийшов трохи водянистим - тільки жовтки) і борошно. Ретельно вимішати.
Сформувати котлетки і запанірувати їх у сухарях.
Смажити на оливковій олії до рум'яної скориночки з двох сторін, довести до готовності на маленькому вогні ще хвилин 10-15.
Подавати з будь-яким гарніром.
Тутрецепти
Кульков евгений николаевич. Кульков олег 1978 екатеренбург.
Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
www.recepti.biz.uaТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото
Рецепт торт наполеон кремРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter