Котлети "Петро I"

ДРУГІ СТРАВИ
642 Котлети "Петро I"
Фото - Котлети
інгредієнти:
  • Хек 500 г
  • Морський окунь 500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Булочка 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Молоко 150 мл
  • Свиняче сало (свіже) 150 г
  • Сирок плавлений (трикутнички) 2 шт.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Суміш перців
  • Сіль
  • Олія оливкова
  • Сухарі панірувальні

Котлети

Замочити булочку у теплому молоці.

Котлети Перекрутити через м'ясорубку рибу, цибулю, сало, сиру картоплю, сирки і віджату булочку.

фото Котлети Додати у фарш сіль, суміш перців, 2 яйця (якщо фарш вийшов трохи водянистим - тільки жовтки) і борошно. Ретельно вимішати.

Котлети Сформувати котлетки і запанірувати їх у сухарях.

Котлети Смажити на оливковій олії до рум'яної скориночки з двох сторін, довести до готовності на маленькому вогні ще хвилин 10-15.

Котлети

Подавати з будь-яким гарніром.

Тутрецепти

Кульков евгений николаевич. Кульков олег 1978 екатеренбург.

Рецепты с фото: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.

www.recepti.biz.uaТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото

Рецепт торт наполеон кремРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter