Котлети cordon bleu
- Шніцель 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Шинка
- Сир
- Перець червоний 1 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Пармезан 60 г
- Цибуля
Шніцелі посолити, поперчити, гострим ножем у кожному прорізати кишеньку. Укласти у неї по скибочці шинки, сиру і солодкий перець, нарізаний соломкою. Отвори сколоти дерев'яними зубочистками (або зшити).
Виделкою збити яйця. Котлети обваляти у борошні, вмочити в яйце, а потім обваляти у пармезані. Притиснути панірування. Смажити шніцелі в олії по 4 хвилини з кожного боку. Викласти і поставити у тeпле місце.
Цибулю очистити, нашаткувати кільцями і злегка підсмажити в жирі від смаження. Посолити і поперчити. Розкласти по тарілках разом із м'ясом, за бажанням можна прикрасити гілочками пряної зелені.
Здесьрецепти
recepti.biz лазанья со шпинатом
Закупка рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Рецепты с фото.
Рецепты на романтический ужин - рецепт ужина на скорую руку.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Главные пасхальные рецепты.
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог из тыквы. Пирог В Мультиварке Рецепты.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Рецепты на праздничный стол - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter