Корейка в імбирній глазурі
- Корейка (свиняча) 2 кг
- Імбир (корінь, свіжий) 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кмин
- Цукор 100 г
- Кумкват 10 шт.
- Гвоздика 8 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Цибулю нарізати тонкими кільцями і розкласти у глибокій формі, додати натертий імбир, кмин, гвоздику, сіль і перець.
Корейку промити, покласти на цибулю і залити водою так, щоб м'ясо було покрито на 3-4 см. Запікати у духовці близько 50 хв при 180 грудусах, потім зменшити температуру до 160 і готувати ще 1,5 год.
Кумквати помити і нарізати тонкими скибочками.
Глазур: у сотейник влити 0,3 склянки води, цукор і нагріти, додати гвоздику, імбир і готувати 3-4 хв. У цукрову суміш покласти нарізані кумквати і варити 5 хвилин.
На корейці зробити глибокі надрізи у вигляді сіточки і полити глазур'ю, запікати у духовці ще 20 хвилин.
Рецепти мультиваркирецепти
Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты рецепты.
Соус из апельсинов с хреном здесь
Торты на заказ. Вкусно и недорого - вкусные торты на день рождения рецепты.
Рецепты вкусных салатов на зиму из кабачковПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
ЗдесьПицца, суши, шашлыки
Рецепты мясных закусок с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата цезарь с фото. Рецепты оригинальных салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter