Конверти із курки з апельсином
- Грудка куряча (філе) 1 шт.
- Апельсин 3 шт.
- Сік лимона
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Часник 2 зуб.
- Імбир
- Коріандр
- Перець чорний (мелений)
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Відбити кожне філе не дуже жорстко.
Змолоти коріандр у кавомолці.
Порубати часник і укласти на кожну відбивну разом зі спеціями і сіллю. У центр кожної заготовки помістити апельсинову часточку.
Згорнути конвертами відбивні.
Запанірувати у яйці і сухарях.
Соус. Покласти у блендер залишені очищені апельсини, залишки подрібненого часнику, цукор, лимонний сік, сіль і багато спецій, у тому числі імбир. Перетворити в однорідну масу.
Безперервно помішуючи на сковороді, випарити зайву вологу із соусу. Через 5 хвилин соус готовий.
Підсмажити конвертики, хвилини по чотири кожну сторону.
Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото. Рецепти для фуршету.
Окрошка на воде с майонезом и сметанойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Рецепт салата мимоза с фотоКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter