Кефаль "Ароматна"

ДРУГІ СТРАВИ
769 Кефаль "Ароматна"
Фото - Кефаль
інгредієнти:
  • Кефаль (свіжоморожена) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Майонез 2 ст.л.
  • Зелень свіжа
  • Спеції
  • Сіль
  • Вода 200 г

Кефаль Рибу почистити, помити, нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см. Натерти сіллю, перцем. Залити маринадом, поставити для просочення на 1,5 години. Маринад: у теплу воду додати майонез, спеції, цибулю, зелень. Можна додати лимонний сік.

Кефаль Рибку викласти на грати - і на вугілля. Можна довести до готовності на вугіллі. А можна просто підкаптити і довести до готовності у духовці.

фото Кефаль Прикрасити зеленню, цибулею.

Рецепти страв для дтейрецепти

салат парижский

салат з плавленим сиром

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter