Кефаль "Ароматна"
769
інгредієнти:
- Кефаль (свіжоморожена) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Зелень свіжа
- Спеції
- Сіль
- Вода 200 г
Рибу почистити, помити, нарізати скибочками завтовшки 1-1,5 см. Натерти сіллю, перцем. Залити маринадом, поставити для просочення на 1,5 години. Маринад: у теплу воду додати майонез, спеції, цибулю, зелень. Можна додати лимонний сік.
Рибку викласти на грати - і на вугілля. Можна довести до готовності на вугіллі. А можна просто підкаптити і довести до готовності у духовці.
Прикрасити зеленню, цибулею.
Рецепти страв для дтейрецепти
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі