Картопляні стаканчики з морепродуктами
- Картопля 4 шт.
- Креветки (варені, очищені) 50 г
- Мідії 150 г
- Вершки (жирні або сметана) 150 мл
- Вино біле 50 мл
- Сир твердий 100 г
- Часник 2 зуб.
- Кріп 0.5 пуч.
- Сіль
- Паприка солодка (мелена)
- Лимон
- Олія оливкова
Картоплю вибрати довгастої форми і сорту, який не розварюється. Відварити в солоній воді, облити холодною водою і очистити.
Розрізати упоперек.
Трохи зрізати "попки", щоб надати стаканчикам стійкість. Потім ложкою акуратно вийняти серединку.
На сковороді нагріти оливкову олію, підрум'янити 2 зубчики часнику (попередньо часник роздавити).
Часник вийняти і додати підготовлені мідії та креветки.
Посолити і готувати протягом 1-2 хвилин, додати кріп і зняти з вогню.
Приготувати соус. У вершки додати вино, тертий сир, сіль.
Соус додати у морепродукти і змішати.
Стаканчики змастити оливковою олією зовні і всередині, посолити і начинити морепродуктами.
Стаканчики помістити на лист і відправити в духовку при температурі 180 градусів хвилин на 10-15, доки не зарум'яниться зверху сир.
Подавати гарячими, прикрасивши лимоном, зеленню і посипавши паприкою.
Рецепти на кожен день здесь
Рецепты индийской кухниРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter