Картопляні котлети з грибною підливою
- Картопля 4 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Сир твердий
- Сухарі панірувальні
- Гриби (сухі) 50 г
- Сало
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Дрібно нарізати сало, розтопити.
Подрібнити цибулину і обсмажити до золотистого кольору.
Відварити картоплю, злити і підсушити в каструлі, зняти з вогню. Потовкти, додати вершкове масло, яйце, борошно, цибулю разом зі шкварками, посолити, поперчити, посипати тертим на крупній тертці сиром.
Замішати тісто. Сформувати плоскі котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на олії.
Попередньо замочені гриби відварити до м'якості у невеликій кількості води. Вийняти гриби, дрібно нарізати. Обсмажити разом з подрібненою цибулиною.
Борошно обсмажити до золотистого кольору, розвести грибним бульйоном, поступово вводячи бульйон. Добре розмішати, посолити, кип'ятити 7-10 хвилин, додати цибулю разом з грибами. У соус додати 1 ст. л. сухого вина.
Рецепти для фуршетурецепти
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты рождественской выпечки.
Торт на день народження 11 роквТорты и пирожные на заказ
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт смачного торта. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рождественские блюда рецептыКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Мебель для кухни Польская. История Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter