Картопляні котлети з грибною підливою

ДРУГІ СТРАВИ
704 Картопляні котлети з грибною підливою
Фото - Картопляні котлети з грибною підливою
інгредієнти:
  • Картопля 4 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Сир твердий
  • Сухарі панірувальні
  • Гриби (сухі) 50 г
  • Сало
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Дрібно нарізати сало, розтопити.

Подрібнити цибулину і обсмажити до золотистого кольору.

Відварити картоплю, злити і підсушити в каструлі, зняти з вогню. Потовкти, додати вершкове масло, яйце, борошно, цибулю разом зі шкварками, посолити, поперчити, посипати тертим на крупній тертці сиром.

Замішати тісто. Сформувати плоскі котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити на олії.

Попередньо замочені гриби відварити до м'якості у невеликій кількості води. Вийняти гриби, дрібно нарізати. Обсмажити разом з подрібненою цибулиною.

Борошно обсмажити до золотистого кольору, розвести грибним бульйоном, поступово вводячи бульйон. Добре розмішати, посолити, кип'ятити 7-10 хвилин, додати цибулю разом з грибами. У соус додати 1 ст. л. сухого вина.

Рецепти для фуршетурецепти

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - рецепты рождественской выпечки.

Торт на день народження 11 роквТорты и пирожные на заказ

Вкуснейшие рецепты тут: рецепт смачного торта. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рождественские блюда рецептыКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Мебель для кухни Польская. История Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter