Картопля, фарширована сиром
- Картопля (велика, овальної форми) 6 шт.
 - Молоко 1.2 л
 - Сир вершковий (м´який) 300 г
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Часник (зубчик) 1 шт.
 - Горіх мускатний (мелений) 0.5 ч.л.
 - Лавровий лист 2 шт.
 - Перець чорний (горошком) 10 шт.
 - Масло вершкове 100 г
 - Яйце 1 шт.
 - Жовток яєчний 1 шт.
 - Вершки (33%) 75 мл
 
Цибулю і часник очистити. Одну цибулину крупно нарізати, покласти в сотейник. Додати часник, лаврове листя і перець. Влити молоко, приправити мускатним горіхом і сіллю. Довести до кипіння, зняти з вогню і залишити під кришкою настоюватися.
Картоплю очистити. Зробити з одного боку кожної картоплини горизонтальний зріз 1см. Очистити картоплини зсередини, залишивши стінки товщиною 5мм. Скласти картоплини в каструлю. Додати 300 мл води і 50 г масла. Потім процідити в каструлю молочний настій. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати 10 хвилин.
Сир нарізати кубиками. Цибулю, що залишилася, подрібнити і обсмажити в розігрітій олії. Зняти з вогню. Додати до цибулі нарізаний сир, яйце, жовток і вершки.
Картоплю перекласти шумівкою на дошку, дати обсохнути. Вершкове масло, що залишилося, розтопити, змастити картоплини з усіх сторін. 
Помістити картоплю на змащене деко, наповнити підготовленою начинкою і поставити в духовку, заздалегідь розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин.
Вкусные рецепты просто - рецепти.
Таких салатов вы не еще ели - салати рецепти з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
Рецепт салата белочкаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
праздничные салаты к новому году
Рецепты на праздничный стол: рецепты салатов с фото.
Американская и канадская кухня тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter