Картопля, фарширована по-тюменськи
- Картопля (велика) 6 шт.
- Фарш м'ясний 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Спеції
Чистимо картоплю, ріжемо навпіл, видаляємо середину.
У фарш додаємо порізану цибулю. Серцевинки картоплі, які залишилися, тремо на дрібній тертці і кладемо у фарш. Сіль і спеції за смаком. Можна додати ще зелені.
Начиняємо фаршем картоплю.
Змащуємо фарш майонезом, а картоплю знизу натираємо сіллю.
Начинену картоплю кладемо в пакет для запікання і в духовку.
Орієнтовний час приготування - 30-40 хвилин (коли з'являється дуже красива золотава скоринка).
Коли картопля готова, дістаємо з духовки, красиво викладаємо на тарілку (можна посипати зеленню для краси).
Рецепти страв для дтей 6 мсяцврецепти
Рецепты выпечки: рождественские рецепты выпечки.
Доставка еды на дом кухня Украинская. Украинская кухня доставка.
Таиландская кухня презентацияМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter