Капуста, тушкована з селерою і виноградом

ДРУГІ СТРАВИ
676 Капуста, тушкована з селерою і виноградом
Фото - Капуста, тушкована з селерою і виноградом
інгредієнти:
  • Капуста білоголова (квашена і свіжа) 1 кг
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Селера черешкова (стебла) 4 шт.
  • Виноград киш-миш 100 г
  • Кмин сухий 1 ч.л.
  • Сіль
  • Рослинна олія

Капуста, тушкована з селерою і виноградом інгредієнти Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити в сотейнику на олії.

Капуста, тушкована з селерою і виноградом Капусту нашаткувати і відправити в сотейник до моркви і цибулі. Смажити на повільному вогні, помішуючи, 10 хвилин.

Стебла селери нарізати шматочками, висипати до капусти, посолити й додати кмин. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 15 (зрідка помішувати).

фото Капуста, тушкована з селерою і виноградом Виноград перебрати, помити, якщо великий - розрізати на 2-3 частини, якщо дрібний - виноградини залишити цілими.

Додати виноград до овочів, перемішати, тушкувати ще хвилин 5-7 і вимкнути. Можна дати капусті "настоятися" хвилин 10, а можна і відразу подавати.

Рецепты вторых блюд - рецепти.

http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты блюд из легкого

Кулинарный сайт в картинках. Кулинарный сайт. горячие блюда.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter