Капуста, тушкована з селерою і виноградом
- Капуста білоголова (квашена і свіжа) 1 кг
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера черешкова (стебла) 4 шт.
- Виноград киш-миш 100 г
- Кмин сухий 1 ч.л.
- Сіль
- Рослинна олія
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити в сотейнику на олії.
Капусту нашаткувати і відправити в сотейник до моркви і цибулі. Смажити на повільному вогні, помішуючи, 10 хвилин.
Стебла селери нарізати шматочками, висипати до капусти, посолити й додати кмин. Накрити кришкою і тушкувати хвилин 15 (зрідка помішувати).
Виноград перебрати, помити, якщо великий - розрізати на 2-3 частини, якщо дрібний - виноградини залишити цілими.
Додати виноград до овочів, перемішати, тушкувати ще хвилин 5-7 і вимкнути. Можна дати капусті "настоятися" хвилин 10, а можна і відразу подавати.
Рецепты вторых блюд - рецепти.
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты блюд из легкого
Кулинарный сайт в картинках. Кулинарный сайт. горячие блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter