Качка по-фадєєвськи
- Качка 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Яблуко 2 шт.
- Майонез
- Часник 2 зуб.
- Спеції
- Сіль
- Перець чорний
Качку промити, дати просохнути і натерти сіллю. Із майонезу, спецій і часнику зробити соус і рясно змастити качку з усіх сторін. Залишити хвилин на 30-40, щоб вона промаринувалася. Відварити рис у трохи підсоленій воді. Остудити. Нарізати крупно яблука. Перемішати рис із яблуками і начинити качку цією масою, зашити черевце нитками. Покласти на деко і запікати в духовці 30-40 хв, до появи золотистої скоринки. Із готової качки зняти нитки і укласти її на тарілку, по краях викласти картоплю і посипати зеленню.
Рецепти торта наполеонарецепти
Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель. Вкусный марципан.
Лазанья из мацы: французская кухня рецепты.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Блины с грибами рецепт с фотоРецепт блинов с грибами Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter