Качка по-фадєєвськи

ДРУГІ СТРАВИ
592 Качка по-фадєєвськи
Фото - Качка по-фадєєвськи
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Рис 0.5 скл.
  • Яблуко 2 шт.
  • Майонез
  • Часник 2 зуб.
  • Спеції
  • Сіль
  • Перець чорний

Качку промити, дати просохнути і натерти сіллю. Із майонезу, спецій і часнику зробити соус і рясно змастити качку з усіх сторін. Залишити хвилин на 30-40, щоб вона промаринувалася. Відварити рис у трохи підсоленій воді. Остудити. Нарізати крупно яблука. Перемішати рис із яблуками і начинити качку цією масою, зашити черевце нитками. Покласти на деко і запікати в духовці 30-40 хв, до появи золотистої скоринки. Із готової качки зняти нитки і укласти її на тарілку, по краях викласти картоплю і посипати зеленню.

Рецепти торта наполеонарецепти

Конфеты с логотипом компании: конфеты карамель. Вкусный марципан.

Лазанья из мацы: французская кухня рецепты.

рецепты салатов из моркови

Рецепт шоколадного кекса на сметанеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Блины с грибами рецепт с фотоРецепт блинов с грибами Тысячи блюд с фото и видео

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter