Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі
- Кабачок - 2 шт
- Сир (у мене Російський) - 200 г
- Яйце - 2 шт
- Борошно - 2 ст. л.
- Сухарі панірувальні - 3 шт
- Сіль
- Спеції
- Масло рослинне (для смаження)
Кабачки або цукіні ріжемо уздовж на пластинки товщиною близько 4 мм. Рясно посипаємо їх сіллю і залишаємо на 15 хвилин, щоб вони випустили зайву вологу. Через зазначений час рідину злити, а кабачки промити під проточною водою від зайвої солі. Кожну пластинку обмазуємо з внутрішньої сторони спеціями та пряними травами. На одну половинку укладаємо порізаний пластинками сир, закриваємо другою половинкою. Сендвічі по черзі умочуємо (з усіх сторін, включаючи боки!. ) Спочатку в борошно, потім у злегка збиті яйця, і, нарешті, в сухарі. .
Смажимо з обох сторін на сковороді в рясному маслі до рум´яності.
Подаємо, прикрасивши зеленню і злегка сбризнув лимонним соком.
Рецепты вторых блюд - рецепти.
Рецепты диетическиеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты пасхи в хлебопечке PanasonicРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter