Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі

ДРУГІ СТРАВИ
1279 Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі
Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі
інгредієнти:
  • Кабачок - 2 шт
  • Сир (у мене Російський) - 200 г
  • Яйце - 2 шт
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні - 3 шт 
  • Сіль
  • Спеції
  • Масло рослинне (для смаження)

Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі інгредієнти Кабачки або цукіні ріжемо уздовж на пластинки товщиною близько 4 мм. Рясно посипаємо їх сіллю і залишаємо на 15 хвилин, щоб вони випустили зайву вологу. Через зазначений час рідину злити, а кабачки промити під проточною водою від зайвої солі. Кожну пластинку обмазуємо з внутрішньої сторони спеціями та пряними травами. На одну половинку укладаємо порізаний пластинками сир, закриваємо другою половинкою. Сендвічі по черзі умочуємо (з усіх сторін, включаючи боки!. ) Спочатку в борошно, потім у злегка збиті яйця, і, нарешті, в сухарі.  .

Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі Смажимо з обох сторін на сковороді в рясному маслі до рум´яності.

фото Кабачкові сендвічі з сиром у хрусткому клярі Подаємо, прикрасивши зеленню і злегка сбризнув лимонним соком.

Рецепты вторых блюд - рецепти.

салат с грибами жареными

Рецепты диетическиеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты пасхи в хлебопечке PanasonicРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter