Jin zhen gu
- Гриби (Фламуліна) 500 г
- Перець солодкий жовтий 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Мед (цукор)
Закип'ятити воду, закинути гриби на кілька хвилин (оскільки вони швидко готуються), потім закинути перець на півхвилини, і останньою закинути цибулю (все довести до напівготовності). Далі перекласти в крижану воду на півхвилини.
Заправка. 1,5 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. оцту, 1 ч. л. меду (цукру); часник (дрібно нарізаний). Все добре перемішати, злегка зім'яти (не до кінця вичавлюючи увесь сік). Подаючи на стіл, додати кілька крапель кунжутної олії.
Також можна додати моркву і зелень.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты Приготовления.
Салат морепродуктов рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Помощь психолога: психолог лариса ренар. Интересует метод Ларисы Ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter