Іспанська тортійя Tortilla Espanola
- Картопля 4 шт.
- Яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Сіль
- Олія соняшникова
- Консерви рибні (тунець)
- Майонез
- Сир твердий
- Салат (листя)
Ріжемо цибулю і картоплю.
Обсмажуємо до готовності.
Проціджуємо олію через ситечко.
Три яйця перемішуємо з процідженими картоплею і цибулею.
Виливаємо в розігріту сковороду, зменшуємо вогонь, трохи обсмажуємо. Потім беремо тарілку більшим діаметром, ніж сковорода.
Найважливіший момент: накриваємо тарілкою сковороду і перевертаємо весь вміст на тарілку.
Потім наливаємо трохи олії на сковороду і як повільно спускаємо вміст тарілки на сковороду.
Тунець перемішуємо з майонезом. Начинки можуть бути різними: скибочки шинки та сиру, листя салату і помідори.
Намазуємо на верхівку начинку.
Смажимо одне яйце, так що б суміш добре заходила на краї сковороди.
І накриваємо.
Торт Наполеон : два смачних рецепти (фото. Рецепти з м яса.
Мультиварка Philips: кулинарные сайты с рецептами и фото. Рецепты салатов будут выпрашивать.
Суп гуляш венгерский рецепт здесь
кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня
Пирог из тыквы и яблокаРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Самые легкие блюда в мультиваркеФедерация легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter