"Індичі хвостики"
- Хвостики індичі (качині, курячі) 1 кг
- Морква 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сметана (майонез) 250 г
- Часник
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції (Прованські трави)
- Соєвий соус
Хвости промити, видалити колодки, якщо вони є. Вирізати на попі "насіння". Потім посолити, поперчити, додати сметану, часник, спеції і соєвий соус. Добре перемішати. Прибрати у холодильник на пару годин.
Закрити хвостики кришкою і тушкувати до повної готовності. Коли хвостики готові, відкрити кришку і трохи ще просмажити.
Цибулю нарізати cоломкою.
У чавунці або великій сковороді спочатку спасерувати моркву, потім додати цибулю.
Трохи спасерувати.
Рецепти из картошки помидоров и куриного филерецепти
Рецепты новогодних блюд 2007. Новогоднее меню рецепты блюд.
Натуральный рецепт от насморка: рождественские блюда рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салаты из вареного сердца. Рецепты Горячих Салатов.
Рецепт с фотографией торт наполеон. Простой рецепт торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter