"Хрінові" відбивні
- Свинина 1 кг
- Гірчиця 100 г
- Хрін (готовий) 200 г
- Капуста білоголова (квашена) 200 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Спеції (майоран, чорний перець)
- Олія соняшникова
- Сіль
Нарізати м'ясо на відбивні.
Відбити.
Змастити злегка посудину, у якій запікати, соняшниковою олією. Додати трохи солі, спецій і викласти перший шар відбивних.
Можна додати червоний перець.
Змастити перший шар відбивних хроном. Спеції, сіль.
Викласти новий шар відбивних. Спеції, сіль.
Змастити другий шар гірчицею.
Спеції, сіль.
Третій шар відбивних змастити знову хроном. Спеції, сіль.
Останній шар відбивних. Вичавити сік із половинки лимона. Спеції, сіль.
Покласти квашену капусту зверху. Влити 100 мл розсолу від капусти.
Поставити у духовку 180 градусів, приблизно на 40-50 хвилин. По мірі википання рідини, обливати нею відбивні зверху.
Подавати із макаронами.
Рідину, що залишилася, можна використовувати, як підливу до гарніру.
Рецепты вкусных блюд - рецепти.
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салати з свинячого язика. Крабовый Салат. Рецепты.
сайт программы кулинарный поеденок
Рецепты Для Мультиварки: семга запеченная с картофелем в духовке. Духовой шкаф и панель Privileg.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Немецкий производитель
Готовим со вкусом - новогодние праздничные блюда. Мультиварки для выпечки.
Упаковка майонеза хэлманс домашний. Рецепт: Майонез домашний.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter