"Хрінова" риба
806
інгредієнти:
- Філе рибне 600 г
- Борошно 4 ст.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Хрін 4 ст.л.
- Сметана (20%) 6 ст.л.
- Сіль, перець
Рибу нарізати невеликими шматочками і покласти у змащену олією форму. Посолити, поперчити.
Приготувати соус - змішати хрін зі сметаною, олією і борошном. Посолити, поперчити.
Залити цим соусом рибку і поставити у духовку при температурі 180 градусів хвилин на 30.
Можна посипати зеленню перед запіканням.
Конкурс кулинарных рецептов: рецепти. Рецепты с малиной.
Лазанья из мацы: арахисовое масло рецепт. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Салат с омлетом www.recepti.biz.ua
Ореховая заправка (к мясу, салатам, бутербродам http://recepti.biz.ua
Сайт элеатронной кулинарной книги. Кулинарные сайты рейтинг.
Рецепт торт наполеон кремРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі