"Хрінова" риба

ДРУГІ СТРАВИ
806 "Хрінова" риба
Фото -
інгредієнти:
  • Філе рибне 600 г
  • Борошно 4 ст.л.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Хрін 4 ст.л.
  • Сметана (20%) 6 ст.л.
  • Сіль, перець

Рибу нарізати невеликими шматочками і покласти у змащену олією форму. Посолити, поперчити.

Приготувати соус - змішати хрін зі сметаною, олією і борошном. Посолити, поперчити.

фото Залити цим соусом рибку і поставити у духовку при температурі 180 градусів хвилин на 30.

Можна посипати зеленню перед запіканням.

 

Конкурс кулинарных рецептов: рецепти. Рецепты с малиной.

Лазанья из мацы: арахисовое масло рецепт. Закупка-продажа сельхозпродукции.

Салат с омлетом www.recepti.biz.ua

Ореховая заправка (к мясу, салатам, бутербродам http://recepti.biz.ua

Сайт элеатронной кулинарной книги. Кулинарные сайты рейтинг.

Рецепт торт наполеон кремРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter