Грудки "А-ля Жульєн"

ДРУГІ СТРАВИ
647 Грудки "А-ля Жульєн"
Фото - Грудки
інгредієнти:
  • Грудка куряча 3 шт.
  • Шинка (буженина)
  • Соус
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Картопля 1 кг
  • Вершки (20% жирності) 100 мл
  • Майонез 150 г
  • Спеції (сіль, перець)
  • Зелень (петрушка) 0.5 пуч.
  • Олія
  • Печериці консервовані 250 г

Купки Очистити картоплю, цибулю, розморозити грудки (розрізати навпіл, зробити кишеньки).

Паніровка. Змішати шашличний і сметанний з грибами соуси (1:1) і додати до них панірувальні сухарі, обваляти грудки і залишити хвилин на 5.

Нарізати картоплю, 1/4 викласти у форму (попередньо змащену олією) по краях, цибулю півкільцями і на середину. 

У кишеньки грудок укласти шматочки шинки або буженини і покласти зверху на цибулю. 

Заливка. Вершки змішати з майонезом і печерицями, додати сік від печериць, сіль (щоб було трохи пересолене), перець і зелень і залити курочку на 2/3.

Купки Поставити в духовку на 1 годину 20 хвилин при температурі 200 градусів. 

 

 

Рецепти редакц. Рецепти сирники.

Сенсационный Термомикс ТМ5 - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Готовим со вкусом: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Кулинарные рецепты от Tramontina: фото рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.

http://recepti.biz.ua хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter