Грудки "А-ля Жульєн"
- Грудка куряча 3 шт.
- Шинка (буженина)
- Соус
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 1 кг
- Вершки (20% жирності) 100 мл
- Майонез 150 г
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень (петрушка) 0.5 пуч.
- Олія
- Печериці консервовані 250 г
Очистити картоплю, цибулю, розморозити грудки (розрізати навпіл, зробити кишеньки).
Паніровка. Змішати шашличний і сметанний з грибами соуси (1:1) і додати до них панірувальні сухарі, обваляти грудки і залишити хвилин на 5.
Нарізати картоплю, 1/4 викласти у форму (попередньо змащену олією) по краях, цибулю півкільцями і на середину.
У кишеньки грудок укласти шматочки шинки або буженини і покласти зверху на цибулю.
Заливка. Вершки змішати з майонезом і печерицями, додати сік від печериць, сіль (щоб було трохи пересолене), перець і зелень і залити курочку на 2/3.
Поставити в духовку на 1 годину 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Рецепти редакц. Рецепти сирники.
Сенсационный Термомикс ТМ5 - салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: фото рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.
http://recepti.biz.ua хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter