Гренадер в апельсиновому соусі
685
інгредієнти:
- Риба (гренадер, тушки) 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Мандарин (абхазький, великий) 1 шт.
- Часник (великий) 1 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Олія оливкова
- Цукор 1 ч.л.
- Борошно 1 ч.л.
- Вода 50 мл
Рибу посолити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Перекласти на тарілку.
Дрібно нарізаний часник і петрушку злегка обсмажити.
З апельсина й мандарина вичавити сік (130 мл), розчинити в соці цукровий пісок. Борошно розвести в 50 мл води. Влити сік до зелені, злегка випарити, додати борошняну масу, довести соус до кипіння і зняти з вогню.
Подавати рибу поливши соусом.
Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты Приготовления.
Салат из брокколи с овощами. Салат из минтая с брокколи и тофу.
Закупка-продажа сельхозпродукции: арахисовое масло рецепт.
http://recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
recepti.biz Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі