Гречка по-купецькому
- Крупа гречана 250 г
- Масло топлене 50 г
- Яловичина 100 г
- Морква 100 г
- Цибуля ріпчаста 50 г
- Сіль
Розігріти топлене масло, підсмажити на ньому кільця цибулі, покласти скибочки м'яса і обсмажити до напівготовності. Потім додати моркву, нарізану соломкою або кубиками, залити водою і тушкувати на слабкому вогні при закритій кришці до повної готовності, посолити.
Покласти на сковороду ложку топленого або вершкового масла і всипати гречану крупу, спасерувати, часто помішуючи. Цю крупу покласти у зирвак, залити зверху рівномірно теплою водою і варити до готовності, зрідка помішуючи ложкою гречаний шар. Накрити на 30 хв. Крупа повинна бути повністю набряклою і розсипчастою.
На стіл подавати, уклавши на тарілку горою. Дуже добре поєднується із салатами з редьки, редиски, помідорів і огірків.
Вкусные рецепты - рецепти. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепт торта вишиванкаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус - десерты без выпечки рецепты с фото.
Набор для суши роллов Мидори: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Сырная закваска Пепсин.
Закупка-продажа сельхозпродукции: рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Салат из картошки и яицСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter