Горіхова курочка із гарніром із моркви
- Стегно куряче 3 шт.
- Горіхи волоські 200 г
- Часник 6 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Морква 5 шт.
- Гриби (печериці) 100 г
- Вино червоне 200 г
- Масло вершкове 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа (хмелі-сунелі)
Філе курячих стегенець звільнити від шкірки, розрізати на дві частини і відбити із двох сторін.
Приготувати начинку. Горіхи подрібнити, додати 1 яйце, сіль, приправу хмелі-сунелі і декілька подрібнених зубчиків часнику.
Філе посолити, поперчити і викласти на нього начинку.
За допомогою дерев'яних зубочисток згорнути рулетики. Обсмажити їх на сковороді з усіх боків.
Моркву порізати кружечками, цибулю півкільцями, печериці пластинками, часник подрібнити.
Викласти все у форму, посолити, зверху покласти рулетики, додати склянку червоного вина і склянку води. Зверху покласти шматочки вершкового масла.
Запікати у духовці 1 годину при температурі 200 градусів.
Рецепти торта бите скло з фруктамирецепти
При консервации в стекло овощи сначала recepti.biz.ua
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Кафе-Бар на Бауманской! Акции.
www.recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Торт мокрый наполеон рецептТорт Наполеон на заказ из свежайших продуктов. Главное - вкус
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter