Форель, запечeна у шампанському

ДРУГІ СТРАВИ
672 Форель, запечeна у шампанському
Фото - Форель, запечeна у шампанському
інгредієнти:
  • Форель 500 г
  • Шампанське (сухе) 4 ст.л.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Кабачок (цукіні) 25 г
  • Перець чорний (мелений і горошком)
  • Сіль
  • Бульйон (рибний) 2 скл.
  • Борошно 1 ч.л.
  • Вино біле сухе 4 ст.л.
  • Огірок (солоний) 50 г
  • Гриби 2 ст.л.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Орегано
  • Розмарин

Форель, запечeнная в шампанському інгредієнти

У риби відрізати голову і хвіст, зварити з них бульйон.

Форель, запечeнная в шампанському Деко застелити папером, розраховуючи на те, щоб загорнути рибу "цукеркою".

Кабачки цукіні і цибулю нарізати кружечками. Викласти на деко за розміром риби.

фото Форель, запечeнная в шампанському Зверху покласти обережно рибу.

Форель, запечeнная в шампанському Форель Потім на рибу обережно викласти овочі, що залишилися. Посолити, посипати орегано та розмарином і вилити шампанське.

Форель, запечeнная в шампанському Шампанське Загорнути все пергаментом у вигляді "цукерки", зав'язуючи краї кухонною ниткою.

Потім усе загорнути у фольгу, таким чином папір не "згорить".

Поставити у заздалегідь розігріту духовку при температурі 200°С на 20-25 хвилин. 

Борошно обсмажити на сухій сковороді, ввести тeплий рибний бульйон, збиваючи віночком.

 

Огірок очистити, нарізати соломкою, спасерувати у невеликій кількості води 10-15 хвилин.

Гриби обсмажити на добре розігрітій сковороді 10 хвилин.

Вино трохи випарити і додати в соус, варити 5 хвилин.

Ввести огірки, гриби, перець, лавровий лист, готувати на слабкому вогні 15 хвилин.

 

www.recepti.biz.uaНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Рецепт торта медовикРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter