Форель, запечeна у шампанському
- Форель 500 г
- Шампанське (сухе) 4 ст.л.
- Цибуля порей 1 шт.
- Кабачок (цукіні) 25 г
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Сіль
- Бульйон (рибний) 2 скл.
- Борошно 1 ч.л.
- Вино біле сухе 4 ст.л.
- Огірок (солоний) 50 г
- Гриби 2 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Орегано
- Розмарин
У риби відрізати голову і хвіст, зварити з них бульйон.
Деко застелити папером, розраховуючи на те, щоб загорнути рибу "цукеркою".
Кабачки цукіні і цибулю нарізати кружечками. Викласти на деко за розміром риби.
Зверху покласти обережно рибу.
Потім на рибу обережно викласти овочі, що залишилися. Посолити, посипати орегано та розмарином і вилити шампанське.
Загорнути все пергаментом у вигляді "цукерки", зав'язуючи краї кухонною ниткою.
Потім усе загорнути у фольгу, таким чином папір не "згорить".
Поставити у заздалегідь розігріту духовку при температурі 200°С на 20-25 хвилин.
Борошно обсмажити на сухій сковороді, ввести тeплий рибний бульйон, збиваючи віночком.
Огірок очистити, нарізати соломкою, спасерувати у невеликій кількості води 10-15 хвилин.
Гриби обсмажити на добре розігрітій сковороді 10 хвилин.
Вино трохи випарити і додати в соус, варити 5 хвилин.
Ввести огірки, гриби, перець, лавровий лист, готувати на слабкому вогні 15 хвилин.
www.recepti.biz.uaНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Рецепт торта медовикРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter