Форель у беконовой "шубі"
- Форель 1 кг
- Зелень свіжа (кріп, петрушка) 2 пуч.
- Сир твердий (тертий) 200 г
- Бекон 400 г
- Спеції (для риби)
- Лимон 1 шт.
Рибу помити, почистити. Посолити, збризнути лимоном і відставити маринуватися у холодильник мінімум на 30 хв.
Нарізати зелень і змішати з натертим сиром, додати спеції.
Нафарширувати рибу.
Смужкою бекону щільно обгорнути рибу.
Викласти рибу на деко (не змащене).
Поставити у духовку 180°С на 30-40 хв.
Подавати можна із запеченими овочами.
http://recepti.biz.ua Рецепти для фуршету
Освоение фотошоп за 12 дней - рецепти з фото. Вкусные рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: бите скло десерт рецепт. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты салатов на любой вкус - салат из брокколи рецепты.
Домашний йогурт Лактина - как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты новогодних блюд. Блюдце кофейное.
Салат цезарь рецепт заправки. Заправка греческий салат.
www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter