Ферганський плов

ДРУГІ СТРАВИ
643 Ферганський плов
Фото - Ферганський плов
інгредієнти:
  • Рис 1 кг
  • Морква 1 кг
  • М´ясо 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 10 зуб.
  • Перець червоний пекучий 1 шт.
  • Сіль
  • Зира (суміш трав для плову)

Нарізати моркву соломкою 3 на 3 мм, м'ясо - півторасантиметровими кубиками. Рис промити до чистих вод і замочити у теплій воді.

Нагріти олію, опустити у казан нарізану кільцями цибулю. Підсмажити до червоно-золотистого кольору. Потім опустити м'ясо і обсмажити до красивої скоринки на м'ясі. Засипати моркву. Через пару хвилин все акуратно перемішати, щоб не розламати моркву. Так помішуючи, смажити 10-15 хвилин до появи запаху плову. Влити окріп, щоб усе покрилося водою на 1-1,5 см. Опустити туди очищені від зовнішнього лушпиння 2 головки часнику і цілий стручковий перець.

Після того, як все закипить, вогонь зменшити. Залишити на 40 хвилин кипіти у відкритому вигляді. Так виходить зирвак.

Злити воду із рису і шумівкою акуратно викласти його у казан. Потім залити знову водою на 1-1,5 см. Вогонь до максимуму додати, щоб швидше закипіло і олія знизу спливла. Потім трохи зменшити і тепер чекаємо доки вода википить і рис приготується. Якщо рис не готовий, а вода вже википіла, то треба додати ще трохи води. Якщо води занадто багато, можна відсунути рис у центр, щоб вода википала.

Рецепти печива на рздворецепти

recepti.biz.ua творожная пасха рецепт

Мультиварка Philips: пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Как приготовить летний салат - салат из ананаса рецепт.

Мультиварка Philips - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter