Фаршировані помідори з гарніром «Польовий бенкет»
- Фарш
- Помідор
- Цибуля 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Цвітна капуста 200 г
- Сметана 200 г
- Майонез 100 г
- Рослинна олія
- Сіль
- Спеції
- Зелень
У казані обсмажуємо цибулю зі спеціями.
Додаємо моркву, обсмажуємо. У формі залишаємо 1/3 овочів, інші 2/3 - поки що відкладаємо.
Викладаємо зверху картоплю, нарізану тонкими скибочками.
Зверху 1/3 смажених овочів.
Потім цвітну капусту.
Зверху фаршировані помідори, вільне місце заповнюємо фрикадельками. Фарш із свинини та курки. М'ясо порубати з 1 маленькою картоплинкою, свіжою і смаженою цибулею.
Посипати смаженими овочами. Залити соусом: сметана + майонез + сіль + трохи водички. Закрити кришкою і відправити в духовку хвилин на 40 при 250°С. Дивитися по готовності картоплі.
Кулинарный журнал: первые блюда рецепты. Рецепты блюд.
Корзинка из Песочного теста с начинкойкорзинка из песочного теста
Пошаговые кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter