Фаршировані печериці
- Гриби печериці (великі) - 500 г
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- М´ясо куряче (відварна) - 300 г
- Горошок зелений (консервований) - 100 г
- Сир твердий - 150 г
- Майонез (за смаком)
- Соєвий соус (за смаком)
- Спеції (за смаком)
- Сіль (за смаком)
- Зелень
- Олія -
Видаляємо ніжки з грибів, капелюшки відварюємо протягом 5 хвилин.
Ніжки грибів подрібнюємо, також подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі.
Відварну курятину подрібнюємо у блендері.
З´єднуємо подрібнену курятину, обсмажені гриби з цибулею, зелений горошок, натертий сир та перемішуємо, додавши спеції за смаком.
До готової начинки додаємо майонез і соєвий соус. Перемішуємо і, якщо потрібно то, солимо.
Цим фаршем начиняє капелюшки грибів, посипавши зверху тертим сиром. На деко кладемо вершкове масло і ллємо трохи води.
Запікаємо в духовці при температурі 180 гр. до золотистої скоринки.
Грибочки готові, прошу до столу!.
Приємного апетиту !. !. !. !. !. !. !. !.
http://recepti.biz.ua Рецепти для фуршету
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати рецепти з грибами.
Производство и продажа лодок РИБ: салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Закупка рецепты: рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.
Мастер шеф рецептыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter