Фаршировані баклажани
- Баклажан
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Фарш м´ясний
- Сметана
- Майонез
- Часник
- Сир твердий
Баклажани помити, розрізати уздовж на дві половинки, вичистити серединки, щоб вийшли "човники". "Човники" укласти у форму для запікання, змащену олією.
Дрібно нарізати цибулю, помідори, серединки з баклажанів, додати подрібнений фарш, можна додати печериці. Обсмажувати на повільному вогні на олії до повної готовності хвилин 10-15.
Отриману масу розкласти в "човники".
Приготувати соус: один до одного змішати сметану та майонез, додати часник. Залити соусом баклажани і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15-20.
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром. Подавати на стіл можна як гарячими так і холодними.
Рецепты с малиной - рецепти.
Рецепты Приготовления: французские салаты рецепты. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter