Фаршировані баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
567 Фаршировані баклажани
Фото - Фаршировані баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан
  • Помідор
  • Цибуля ріпчаста
  • Фарш м´ясний
  • Сметана
  • Майонез
  • Часник
  • Сир твердий

Баклажани помити, розрізати уздовж на дві половинки, вичистити серединки, щоб вийшли "човники". "Човники" укласти у форму для запікання, змащену олією.

Дрібно нарізати цибулю, помідори, серединки з баклажанів, додати подрібнений фарш, можна додати печериці. Обсмажувати на повільному вогні на олії до повної готовності хвилин 10-15.

Отриману масу розкласти в "човники".

Приготувати соус: один до одного змішати сметану та майонез, додати часник. Залити соусом баклажани і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15-20.

За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром. Подавати на стіл можна як гарячими так і холодними. 

 

Рецепты с малиной - рецепти.

Рецепты Приготовления: французские салаты рецепты. Как приготовить летний салат.

Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить почки говяжьи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter