Фарширована вишнею качка під мандариново-тархуновим соусом
- Качка 1 шт.
- Вишня 200 г
- Тархун 50 г
- Мандарин 5 шт.
- Перець духмяний 1 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Вино червоне сухе 100 г
Качку (або тільки качину грудку) замаринувати у червоному вині, натерти сіллю і чорним перцем, нафарширувати вишнею, зашити і поставити в духовку. Поливати виділеним соком.
Соус. Основою служить качиний сік, що виділяється при запіканні. Додати трохи вишневого соку, цедри трьох мандаринів і трохи червоного вина. Довести до кипіння.
Додати сік і часточки мандаринів, проварити. Додати порізаний тархун, мускатний горіх і кардамон.
Тушкувати на повільному вогні 5-7 хв, не даючи суміші википати. Коли готовий соус трохи охолоне, протерти через сито.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепти до нового року. Рецепты Приготовления.
Салат з маринованих опеньокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Описание, дистрибутив
www.recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепт салат с креветками и авокадо. Рецепт салата ветчина авокадо.
Салат из картошки и свеклыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат черепаха рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Как сделать майонез своими руками видеоРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
http://recepti.biz.ua как приготовить эспрессо без горечи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter