Єралаш зі свининою
- Свинина 250 г
- Картопля 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Горох (стручки) 10 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Вода
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Перець чорний
- Петрушка
Свинину нарізати брусками і обсмажити на олії на великому вогні 10 хвилин, потім на середньому хвилин 5, посолити і поперчити.
Картоплю нарізати брусками.
Очистити горох, дрібно нарізати цибулю, перець, кабачок, баклажан, взяти картоплю і відправити тушкувати до м’яса. Додати томатну пасту і воду, посолити, поперчити і тушкувати до готовності картоплі під кришкою. Щоб не підгоріли овочі потрібно помішувати.
Помідори нарізати кружечками, укласти на овочі і посипати дрібно нарізаною зеленню. Сир натерти на крупній тертці і посипати готову страву. Якщо не накривати кришкою, то сир не дуже добре плавиться, що і потрібно.
Рецепти на кожен день recepti.biz.ua
Сборники Клипов (Рок, метал и тд - салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты салатов на любой вкус - рыбные салаты.
Рождественские блюда рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter