Долма із виноградного листя
- Лист виноградний 50 г
- Фарш м´ясний (баранина і яловичина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Кінзa
- Кріп
- М´ята
- Тархун 150 г
- Рис 50 г
- Олія рослинна
Зелень промити, нашаткувати. Рис промити. М'ясо перемішати із цибулею, додати усі інгредієнти - рис, нашатковану зелень, сіль і чорний перець. Перемішати усе.
Виноградне листя промити, обдати окропом, потримати в окропі 2-3 хвилини, витягти з води.
У каструлю із товстим дном налити трохи олії, розкласти велике і некрасиве виноградне листя на дно каструлі. На виноградний листок покласти фарш і закрити конвертиком долму. Спочатку знизу, потім із боків, потім зверху. Укласти долму ланцюжком у каструлю.
Після того, як долма укладена, поставити каструлю на вогонь (на початку на сильний, як почне закипати - на середній), залити водою майже до країв останнього ряду долми, покласти зверху невелику плоску тарілку, щоб під час закипання долма не піднялася і не розкрилася, покласти кришку і варити близько 1-1,5 години, доки листя не звариться.
Долму подавати із кефіром (кисляком), змішаним із розчавленим часником.
Рецепты салатов на любой вкус: салати з курячого мяса. Поилки для домашней птицы.
Как вкусно приготовить мясо: рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты - рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Рецепты из редьки белой на зимуУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Эксклюзивный наполеон на заказ: классический торт наполеон рецепт с фото.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов с каперсами. Вкусные рецепты для похудения.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter