Деруни
- Картопля 5 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна
Картоплю почистити, натерти на дрібній з гострими зубчиками тертці, злити зайву рідину, додати сіль за смаком, видавити часник, всипати борошно і все ретельно перемішати. На розігріту з олією сковороду викладати одну столову ложку маси і цією ж ложкою як би розмазати по дну сковорідки, щоб вийшов зовсім тонкий млинець, обсмажити з двох сторін. Такі деруни виходять тонкими і хрусткими, можна їсти зі сметаною, маслом, солоним салом.
Мультиварка Philips - рецепты греческой кухни с фото.
Торты без выпечкиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт праздничный новогодний вкусный салат. Рецепты праздничных новогодних салатов.
ТутНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Рецепты даши малаховойРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Вкусные рецепты блюд для праздничного стола. Рецепты мясных праздничных блюд.
Маковый торт с заварным кремомТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter