Червоненька рибка
- Філе хека 0.5 кг
- Борошно
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік сушений 1 ч.л.
- Томатна паста 1.5 ст.л.
- Морква 50 г
- Корінь селери 50 г
- Корінь пастернаку 50 г
- Сіль
- Гіркий перець
- Цукор
Розігріти сковороду, на ній обсмажити рибу в борошні. Обсмажену рибу викласти на тарілку.
Для соусу: нарізати соломкою моркву і коріння селери, пастернаку, цибулю. Все викласти на сковорідку і злегка обсмажити хвилини 3, додати томат, і обсмажити ще пару хвилин з овочами і цибулею, потім залити водою і додати базилік (розтерти пальцями), додати сіль, цукор і перець. Накрити кришкою і проварити до готовності моркви.
Гарячим соусом залити рибу. Рибі дати настоятися.
Рецепти бутербродв на день народженнярецепти
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты рождественской выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.
Рецепты для мультиварки, вкусно - десерты без выпечки рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты торт киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Как приготовить летний салат - салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовик. Рецепты на праздничный стол.
Паска рецепти з фото готовим дома глазурьпаска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter