Чахохбілі
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Вода 1 скл.
- Часник 1 зуб.
- Оцет винний 2 ст.л.
- Зелень
- Петрушка
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Спеції
Курку розрізати на порційні шматки, швидко обсмажити на сухій сковороді до утворення скоринки.
Цибулю нарізати півкільцями. У неглибокій каструлі або сотейнику розігріти олію і пасерувати на ній цибулю до прозорості.
Зняти з помідорів шкірку і порізати дрібно, перець почистити і дрібно нарізати.
Додати до цибулі шматочки курки, дрібно нарізані помідори без шкірки, влити воду, оцет і довести до кипіння, посолити. Потім зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати курку під напівзакритою кришкою 30 хв. Потім закрити кришку і тушкувати ще 30 хвилин.
За 10-15 хвилин до готовності додати спеції і зелень, також рубаний дрібно часник, чорний перець.
Рецепти печива на сковородрецепти
Торт на день народженняИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Готовим со вкусом: торт кукла рецепт с фото.
Авокадо яйцо салат фото рецепт recepti.biz.ua
ЗдесьПраздничные подборки рецептов
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления пиццы в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter