Битки з індичих сердець
- Серце індиче
- Яйце
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Борошно
- Олія рослинна
Очистити серця від плівок.
Надрізати серце по середині, але не до кінця, щоб його можна було розгорнути.
Перевернути і розрізати уздовж навпіл, з одного серця виходить два битки.
Гарно відбити серця, посолити, поперчити, посипати приправою, змастити майонезом.
Мінімальний час для маринування - 40 хвилин.
Смажити битки в клярі (яйце + борошно) на олії.
Рецепты пирогов и пирожков - рецепти.
Рецепты мясных слоенных салатов здесь
Крем для торта из йогурта без желатинаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Фруктовые десерты рецепты с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепты морепродукты салаты здесь
Официальный сайт Tramontina: кухня с юлией высоцкой. Студия дизайна интерьеров.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter