Баранина у винно-яблучному маринаді
582
інгредієнти:
- Баранина (на кісточці)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Вино біле 1 скл.
- Кріп 1 пуч.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Цибулю почистити і дрібно порізати. Яблука очистити і натерти, змішати із вином. М'ясо посипати цибулею і кропом, змішати із приготовленим яблучним соусом і поставити на 3-4 години у холодильник.
Потім вийняти м'ясо із маринаду, скропити олією і запікати на грилі при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Рецепты пирогов и пирожков: рецепти. Вкусные рецепты.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты рождественской выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі