Баранина у винно-яблучному маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
582 Баранина у винно-яблучному маринаді
Фото - Баранина у винно-яблучному маринаді
інгредієнти:
  • Баранина (на кісточці)
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Вино біле 1 скл.
  • Кріп 1 пуч.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Баранина у винно-яблучному маринаді інгредієнти Цибулю почистити і дрібно порізати. Яблука очистити і натерти, змішати із вином. М'ясо посипати цибулею і кропом, змішати із приготовленим яблучним соусом і поставити на 3-4 години у холодильник.

Баранина у винно-яблучному маринаді Потім вийняти м'ясо із маринаду, скропити олією і запікати на грилі при температурі 180 градусів 40 хвилин.

Рецепты пирогов и пирожков: рецепти. Вкусные рецепты.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты рождественской выпечки. Безумно вкусные рецепты блюд.

Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

маскарпоне в домашних условиях

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter