Баклажани фаршировані рисом і бринзою
- Баклажан
- Сир твердий
- Бринза
- Рис
- Помідор (у власному соку)
- Приправи
- Часник
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Відварити рис, щоб був розсипчастий.
Баклажани розрізати навпіл, вийняти м'якоть, намагаючись дійти як можна ближче до шкірки, але не пошкодити її.
Відварити в підсоленій воді. Не довго - пару хвилин після закипання. Не переварити.
На розпеченій сковороді з олією, краще оливковою, обсмажити цілий зубок часнику. Після чого викинути його.
М'якоть баклажана нарізати дрібними кубиками й обсмажити на часниковій олії.
Помідори збити в блендері з травами (базилік, орегано, кінза, кріп), посолити, поперчити. Вилити в окрему сковорідку і тушкувати на повільному вогні. Соус повинен загуснути.
Нарізати бринзу кубиками. Змішати баклажан, рис, бринзу і соус (пару ложок). Баклажан і рис не солити - бринза досить солона.
На дно форми (вистелити фольгою) налити трохи соусу. У форму викласти остиглі баклажанові човники.
Начинити фаршем. Посипати тертим сиром - будь-яким твердим. Зверху налити ще трохи соусу. Запікати в розігрітій духовці при температурі близько 180°С до розплавлення сиру.
Рецепти печенья с фоторецепти
Киевский торт мороженного рецепт
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат с Курицей и сухариками и сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Кулинария пирог с капустой видеоПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter