Артишоки фаршировані
- Артишок (свіжий) 3 шт.
- Сухарі панірувальні 30 г
- Пармeзан 20 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Петрушка
- Часник 1 зуб.
Артишоки повинні бути свіжими, пружними. Листя в суцвітті повинно щільно прилягати один до одного.
Починаємо чистити, прибираючи дрібні листочки.
Після чого відрізаємо стебло.
Якщо артишок з колючками, зрізаємо їх з кожного листка, а також з верхівки.
У холодну воду додаємо сік одного лимона і кладемо очищені частини артишоків, щоб не потемніли.
Доки вони плавають, перемішуємо сухарі з сиром.
Перемішуємо з яйцем, сіллю і петрушкою (можна з часником).
Начиняємо між листям і верхівку.
Ставимо "на ноги" у каструлю з малою кількістю солоної води (на два пальці приблизно). Закрити кришкою і варити хвилин 20. Перевірити готовність, проткнувши зубочисткою в серединці розрізу, на місці стебла.
Страва готова.
Очень вкусные оладьи: оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter