Пряна овочева лазанья з гарбузом

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
1043 Пряна овочева лазанья з гарбузом
Фото - Пряна овочева лазанья з гарбузом
інгредієнти:
  • Лазанья 9 шт.
  • Гарбуз 300 г
  • Овочі (заморожені, кабачки, перець морква, баклажани) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Масло вершкове 20 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Молоко 400 г
  • Пармезан 200 г
  • Горіх мускатний (тертий)
  • Чебрець (сушений) 2 ч.л.
  • Базилік (сушений) 1 ч.л.
  • Фарш (м´ясний) 500 г
  • Томати у власному соку 680 г
  • Паста томатна 1 ст.л.
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець

Пряна овочева лазанья з гарбузом інгредієнти Ріпчасту цибулю і часник нарізати дрібними кубиками й обсмажити в оливковій олії.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Додати заморожені овочі і гарбуз, порізані кубиками. Приправити чебрецем і базиліком, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати на середньому вогні близько 15 хвилин.

фото Пряна овочева лазанья з гарбузом У вершковому маслі спасерувати борошно.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Лазанья Влити молоко і, помішуючи, довести до кипіння. Варити 5 хвилин.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Гарбуз Пармезан подрібнити блендером.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Овочі У молоко додати половину пармезану, поперчити і приправити мускатним горіхом. Все ретельно перемішати.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Цибуля ріпчаста У форму для запікання налити небагато соусу бешамель. Викласти шар пластин лазаньї, потім тушковані овочі і соус, накрити пластинами лазаньї, знову овочі і соус. Так чергувати, доки вистачить соусу і овочів. Останній шар - пластини лазаньї, соус, зверху посипати пармезаном.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Часник Запікати в духовці при 200°С або в мікрохвильовій печі в режимі «НВЧ + гриль» 40 хвилин.

Пряна овочева лазанья з гарбузом Масло вершкове

Пряна овочева лазанья з гарбузом Борошно

Соус: ріпчасту цибулю і часник нарізати дрібними кубиками й обсмажити в оливковій олії. Додати фарш, посолити і поперчити за смаком. Консервовані томати відкинути на дуршлак, зібравши сік. Протерти томати через сито, змішати з соком, томатною пастою і чебрецем. Додати до м'яса і ретельно перемішати. Тушкувати на середньому вогні до готовності, доки рідина не увариться майже повністю.

 

рецепти великодн

ЗдесьКулинарные рецепты

Можно ли пить молоко - крем из сгущенного молока. Консервное оборудование, Б4-КЗК.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter